Reisaanbod

Israël & Pelgrimages

Tijdens uw pelgrimage loopt u als het ware in de voetsporen van Jezus door het Nieuwe Testament. We bezoeken alle belangrijke plaatsen uit het openbare leven van Jezus. Waar hij geboren werd. Waar hij predikte. Waar hij verraden werd en gevangengenomen is. Waar hij stierf én verrees. U zult dagelijks de Eucharistie vieren op Bijbelse plaatsen.

Naast groepspelgrimages zijn ook cultuurreizen naar Israël mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld de vele kanten van Jeruzalem ervaren en drijven op de Dode Zee.

Uitzicht op Jeruzalem vanaf Domus Flevit (Olijfberg)

Jordanië

Jordanië heeft u als reiziger zeer veel te bieden. Overblijfselen uit de rijke historie zijn overal in Jordanië te vinden.  Amman en Jerash herbergen een schatkamer aan overblijfselen uit de Griekse en de Romeinse tijd. De glorietijd van Petra is nog veel ouder, en zeker een must om te bezoeken. Oud Testamentische sites, zoals mount Nebu, zijn er in Jordanië volop. Bent u sportief dan kunt u zich uitleven door te hiken of mountainbiken. Zwemmen en snorkelen in de rode zee in Akaba is ook mogelijk.

U zult verrast zijn wat het land en de vriendelijke bevolking van Jordanië u te bieden heeft.